Boekhouder vs. Accountant

Overweegt u (deels) de boekhouding of administratie van uw onderneming uit te besteden aan een boekhouder of accountant? Of heeft u uw adminstratie al bij een accountant ondergebracht en twijfelt u of u wel de juiste keuze hebt gemaakt?

In geval dat u voldoet aan twee van de drie volgende criteria ben u verplicht een accountant in te schakelen voor uw administratie en/of uw financiële verslaglegging;

1.   Uw onderneming 50 of meer medewerkers in dienst heeft.

2.   De balans totaal van uw onderneming groter of gelijk is aan 4,4 miljoen euro.

3.   De netto omzet van uw onderneming groter of gelijk is aan 8,8 miljoen euro.

Wanneer dit niet het geval is bent u vrij om te kiezen voor een boekhoud-/administratiekantoor. In veel gevallen is dit voordeliger en vaak is de dienstverlening persoonlijker.

Bij Lighthouse Administratie en Advies bent u van harte welkom voor alle aspecten van uw (financiële) administratie, bijhorende rapportages en fiscale aangiften. 

Het kan weleens voorkomen dat u om wat voor reden dan ook een accountantsverklaring nodig heeft. In dat geval kunnen wij u ook hiermee van dienst zijn. Wij werken reeds 6 jaar nauw samen met Detego Accountancy.

Wij kunnen ons voorstelling dat het overstappen van een accountant naar boekhoud-/administratiekantoor vraagtekens met zich mee brengt. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor vrijblijvend advies.

Contact

Telefoon:070 - 406 78 55
Adres:Van Stolkweg 12A
 2585 JP Den Haag
E-mail:
Nieuwsbrief:Meldt u hier aan
Social media: