Partners

Lighthouse Administratie & Advies heeft diverse partners om zo een optimale dienstverlening te bieden.


Software
Voor alle software doen wij een beroep op de wereldwijde softwareleverancier Exact, die een compleet ERP-pakket biedt voor het midden- en kleinbedrijf. Dagelijks helpen innovatieve oplossingen als Exact Globe Next, Exact Synergy en Exact Online meer dan 100.000 lokale en internationale bedrijven bij de aansturing van hun onderneming.

 

Accountant
In sommige gevallen is het nodig dat een accountant meekijkt en een verklaring afgeeft. Lighthouse heeft een goede relatie met JCP  Accountants. Dit is een vaste partner geworden en JCP verzorgd bijvoorbeeld accountantsverklaringen op jaarstukken.

 

Fiscaal advies
Als er een situatie is waarbij er een fiscaal expert nodig is dan maakt Lighthouse graag gebruik van de diensten van Scholtes Boevink & Co B.V.

 

Notaris
Als full-service administratiekantoor adviseren wij ook over de rechtsvorm. Voor bijvoorbeeld oprichting van een B.V. verwijzen wij u graag door naar een toegankelijk notariskantoor. Grijmans Dierkxsens is een notariskantoor waar een persoonlijk gerichte aanpak ook echt ten uitvoer wordt gebracht.

 

Businessmodellen
Om bedrijven te ondersteunen bij hun businessmodellen werken we samen met Richard Henderickx, werkzaam voor De Zwerm Groep en organisatie- en ondernemersadviseur in hart en nieren. Hij werkt graag met de Canvas-methodiek om het beste businessmodel voor uw onderneming inzichtelijk te maken.

Contact

Telefoon:070 - 406 78 55
Adres:Van Stolkweg 12A
 2585 JP Den Haag
E-mail:
Nieuwsbrief:Meldt u hier aan
Social media: