Werkwijze

Bij Lighthouse Administratie & Advies staan we bekend om onze gestructureerde aanpak. We kaderen alle werkzaamheden helder af, gaan deskundig te werk en komen afspraken altijd na.

 

Voortraject
Tijdens een persoonlijk intakegesprek bespreken we met welke administratie- en adviesdiensten wij uw onderneming kunnen ondersteunen. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte. Hierin specificeren wij de verwachte tijd voor de verschillende administratiewerkzaamheden. Ook nemen we een inschatting op van de gewenste adviesdiensten. Zo krijgt u een compleet overzicht van de kosten en sluiten we ongewenste verrassingen achteraf uit.

 

Jaarplanning
Na uw goedkeuring van de offerte stellen we een duidelijke jaarplanning op om de succesvolle samenwerking te garanderen. We structureren uw boekhouding, verschaffen financiële helderheid, signaleren problemen en benadrukken kansen. Dit houdt ook in dat wij u proactief op de hoogte houden. Bijvoorbeeld als vanuit de Belastingdienst regels veranderen die impact hebben op uw bedrijf of persoonlijke situatie. U weet bij ons dus continu waar u aan toe bent. 

Contact

Telefoon:070 - 406 78 55
Adres:Van Stolkweg 12A
 2585 JP Den Haag
E-mail:
Nieuwsbrief:Meldt u hier aan
Social media: